ALLMÄNNA VILLKOR

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit er beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till er e-post. Där finns information om er beställning. Kontrollera alltid er bekräftelse och kontakta oss om information saknas eller bör ändras. 

Var god observera att lagret delas med butiken, på grund av detta kan det hända att Palmgrens webshop inte alltid hinner uppdateras med korrekt tillgänglighet. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet.

PRISER

Alla priser hos Palmgrens är angivna i SEK och inkluderar moms i EU. Om ni vid utcheckning angivit ett land utanför EU och därmed inte är skyldiga att betala moms kommer momsen automatiskt att dras av vid köpet. På er beställning tillkommer en leveransavgift. Palmgrens förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel. 

PRODUKTPRESENTATION

Vänligen notera att färgåtergivningen på produkterna kan variera, både då olika datorer och skärmar har olika inställningar vilket kan göra att färger uppfattas olika beroende på varifrån du besöker Palmgrens.se.

Vi strävar efter att alltid publicera den senaste och mest tillförlitliga informationen. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida. Om ni har frågor om en produkt, tveka inte att kontakta oss på webshop@palmgrens.se

BETALNINGSVILLKOR

Vi erbjuder våra kunder att betala direkt online med kortbetalning, vi accepterar Visa, Mastercard samt American Express. Ingen kortavgift debiteras. Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera en beställning om vi inte får auktorisering för betalning. Köpsumman är endast reserverad på kontot fram till att vi bekräftat att varorna finns tillgängliga.

För både inrikes- och utrikeskunder finns även möjlighet att betala via PayPal. Vänligen notera att fraktkostnad är inte inkluderat i varans pris utan tillkommer separat i kassan.

All information som rör betalning krypteras med SSL (Secure Sockets Layer) vid överföring till DIBS och kortuppgifter varken registreras eller lagras av Palmgrens. Observera att målsmans tillstånd krävs för att handla hos Palmgrens om kunden är under 18 år.

Samtliga transaktioner är genomförda av DIBS som möjliggör säkra onlinetransaktioner. DIBS garanterar snabb och säker betalning och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Vi strävar efter att hantera er personliga- samt er betalningsinformation så säkert som möjligt. I händelse av att en tredje part skulle få otillåten åtkomst till vår kunddata, kan vi inte hållas ansvariga för en eventuell förlust.

   

ÅNGERFRIST & BYTESRÄTT

ÅNGERFRIST & BYTESRÄTT

Vid köp från ww.palmgrens.se eller genom kontakt med butiken har ni enligt distansförsäljningslagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar från det att varan är mottagen. 

För att returen ska godkännas skall varan vara i oförändrat skick och bör returneras i sin originalförpackning och förpackas väl, helst i dess originalkartong samt tillhörande ytteremballage. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras. Vi ber er observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans. Frakt och returfrakt betalas av kund. Returfrakt vid fraktfri order/leverans betalas av kund. Vänligen spara inlämningskvittot för eventuell spårning av paket.

ÅTERBETALNING

Återbetalning för en returnerad vara sker inom 30 dagar. Pengarna återförs till kontot så snart vi mottagit returen.

Är paket är skadat vid uthämtning, ber vi er vänligen att anmäla detta till utlämningsstället samt kontakta oss. Om varan är skadad eller defekt vid leverans ber vi er kontakta oss omgående via mail eller telefon. 

 

LEVERANSVILLKOR

LEVERANSSÄTT

DHL - Ert paket levereras till närmsta utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt skickas en avisering via sms eller mail.

Vänligen notera att justering av upphämtningsställe & adress för er order är möjligt via DHLs hemsida.

UPS - Ert paket levereras till dörr alternativt uthämtningsställe, ni aviseras via mail eller sms.

Hämta i butik - Er beställda vara hämtas i vår butik, Sibyllegatan 7 Stockholm, ni aviseras via mail eller sms.

 

DRÖJSMÅL I LEVERANS

Vår ambition är att alltid leverera inom bekräftat datum. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi er kontakta oss omgående så att vi kan undersöka detta. Om ni önskar annullera en beställning på grund av försening, vänligen kontakta oss. (webshop@palmgrens.se eller 08-667 90 40)

EJ HÄMTAT PAKET

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 250 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, returfrakt och hantering. Vid ångrat köp när paketet redan är skickat, måste paketet hämtas ut och sedan returneras till oss. Hämtas paketet inte ut registreras det automatiskt som ej hämtat och debiteras därefter.

FORCE MAJEURE

I händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, krig, brand, sabotage, olyckshändelser av större omfattning och i de fall dessa ej kunnat förutses och därmed inte kunnat förhindras så att detta påverkar ingångna avtal med Palmgrens, anser vi oss befriade från att fullgöra nämnda avtal samt eventuella förpliktelser detta medför. 

 

 

FÖRETAGSUPPGIFTER SAMT RETURADRESS

AB Joh Palmgren

Sibyllegatan 7

SE- 114 51 Stockholm

Telefon: +46(0)86679040

E-post: info@palmgrens.se

Org. 5566503628

 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan